środa, 15 lutego 2017

Koktajl pitaja, banan, kiwi

Owoc, który od kilku dni kusił w sklepie wreszcie znalazł się na naszym stole. 
Składniki: pitaja, banan, kiwi, cytryna
Przygotowanie: kiwi i pitaje wydrążyć łyżeczką włożyć do blendera, dołożyć pokrojonego banana, wcisnąć sok z cytryny i wszystko zblendować. Podawać w wydrążonej skórce owocu pitaha.




Smaczne a nie tuczy

4 komentarze:

  1. pitaje zawsze oglądam na sklepowej półce, ale jeszcze nigdy nie kupiłam i nie spróbowałam bo nie miałam pojęcia, jak się z nią obchodzić

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No właśnie ja też zawsze na nią tylko patrzyłam. Smak mnie nie powalił, ale jako dodatek jest ok.

      Usuń
  2. Nie wiem gdzie właśnie moge dostać takie pitaje. Jakieś wskazówki??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja kupiłam w Lidlu, ale i w Biedronce widziałam.

      Usuń