niedziela, 11 maja 2014

Parówki w cieście francuskim

Szybkie jedzonko na np. szybką i smaczną kolację.
Składniki: gotowe ciasto francuskie, parówki
Przygotowanie:  Ciasto francuskie rozwinąć, pokroić na kwadraty. W każdy kwadrat zawinąć parówkę i piec w piekarniku w temperaturze 210 st przez ok. 20 minut. Podawać np. z keczupem.


4 komentarze:

  1. Uwielbiam parówki w cieście francuskim!

    Świetny blog!:)

    Zapraszam do mnie!
    Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z blogowaniem, ale może kiedyś znajdziesz u mnie cos ciekawego :)

    www.paczekwkuchni.blogspot.com

    Pozdrawiam!:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Cieszę się, że blog się podoba. Oczywiście, że do Ciebie zajrzę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. 210* 20 minut? Ojj wątpię

    OdpowiedzUsuń
  4. te na zdjęciu były pieczone w przez ok 20 min w 210 stopniach i jak widać są zrumienione

    OdpowiedzUsuń