Szybkie jedzonko na np. szybką i smaczną kolację.
Składniki: gotowe ciasto francuskie, parówki
Przygotowanie: Ciasto francuskie rozwinąć, pokroić na kwadraty. W każdy kwadrat zawinąć parówkę i piec w piekarniku w temperaturze 210 st przez ok. 20 minut. Podawać np. z keczupem.
Uwielbiam parówki w cieście francuskim!
OdpowiedzUsuńŚwietny blog!:)
Zapraszam do mnie!
Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z blogowaniem, ale może kiedyś znajdziesz u mnie cos ciekawego :)
www.paczekwkuchni.blogspot.com
Pozdrawiam!:)
Cieszę się, że blog się podoba. Oczywiście, że do Ciebie zajrzę :)
OdpowiedzUsuń210* 20 minut? Ojj wątpię
OdpowiedzUsuńte na zdjęciu były pieczone w przez ok 20 min w 210 stopniach i jak widać są zrumienione
OdpowiedzUsuń